28.11.2022

Предсказан ли е коронавирус?

Страхът и тревогата вземат повече жертви от болестите, за това не се поддавайте на психоза.


През 2009 г. в книгата на гадателката Силвия Браун, автор на книгата „Краят на дните“ пише: „Около 2020 г. тежко заболяване подобно на пневмония, ще се разпространи в целия свят, като атакува белите дробове и бронхите  и ще се противопостави на всички известни методи на лечение.“

Добрата „новина“ в предсказанието е, че ще изчезне почти толкова бързо, колкото и се появява, но ще се появи отново след 10 години.

През 2013 г. на 78 годишна възраст в САЩ Силвия Браун умира, като причини за смъртта и не се съобщават. Няколко години преди това, тя казва в шоуто на Лари Кинг, че ще умре не по-рано от 88 години.

С. Браун твърди, че тя може да общува с мъртвите и има ясновидска дарба. През годините тя правимного прогнози, които не се сбъдват. Например, тя твърди, че поп кралят Майкъл Джексън ще бъдепризнат за виновен за малтретиране на деца, но през 2005 г. той беше напълно оправдан. На Брад Пит и Дженифър Анистън, въпреки слуховете за безплодието на последната, тя обеща децата. Актьорите не само не се сдобиха с потомство, но и се разделиха.

Също така ясновидката не предупреждава за трагедията от 11 септември 2001 г., въпреки че дава интервю няколко дни преди злополуката.

С. Браун е имала чести изяви по радиото и телевизията. Програмата на Монтел Уилямс Шоу, където гадателката отговаря на въпроси на публиката, дава информация за роднини, загинали или изчезнали. През 2007 г. тя получава наградата „The Truly Terrible Television Award“ („Наистина ужасна телевизионна награда“) за търговия с псевдонаука и суеверие.

В пренаписания през 1989 г. роман на Дийн Кунц „Очите на мрака“ авторът описва заплаха от изкуствено създаден в китайска лаборатория вирус, с името Wuhan 400.

Текстовете на двете книги не кореспондират по между си, но в съзнанието на хората отекват много въпроси.

Страхът и тревогата вземат повече жертви от болестите, за това не се поддавайте на психоза.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com