21.03.2023

Кметът на Община Ямбол възобновява приемното време за граждани

Кметът на община Ямбол Валентин Ревански възобновява приемното време за граждани от 11 септември, петък. До тази дата приемните дни бяха временно преустановени заради епидемията от COVID-19. Приемните дни на кмета отново ще се осъществяват всеки втори и четвърти петък на месеца. При непредвидени обстоятелства, подалите заявление за среща се уведомяват предварително.Записването става в Центъра за услуги и информация в Община Ямбол. Молим гражданите да съобщават въпроса, който искат да поставят, и да предоставят писмени документи по проблема, за да имаме възможност предварително да се направи проверка, ако е необходимо и/или разполагат с такива.

Записване във връзка с назначаване на работа няма да бъде осъществявано. Всички актуални обявления за свободни работни места се публикуват на интернет страницата на Община Ямбол.

Едни от основните въпроси, поставяни при срещите досега, бяха свързани с искане за настаняване в общинско жилище. Условията, на които кандидатите трябва да отговарят, са описани в Наредба за реда за  управление и разпореждане с общински жилища. Служителите на дирекция „Общинска собственост и икономически дейности“ ще окажат необходимото съдействие на гражданите, които имат въпроси. Благодарим Ви предварително за разбирането. Припомняме, че спазването на противоепиедемичните мерки е задължително.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com