22.03.2023

Наградиха първенците от спортните състезания, посветени на празника на Болярово

С много емоции преминаха спортните надпревари за ученици и деца в Болярово, посветени на храмовия празник на града – Димитровден. На тържествена церемония вчера в СУ „Д-р Петър Берон“ бяха връчени и наградите на първенците.

В спринта награда за първо място получиха второкласникът Митко Колев, първокласничката Даниела Колева, третокласникът Димитър Петков, четвъртокласничката Албена Христова и седмокласниците Живко Иванов и Албена Сашева.

На второ място се класираха Асен Ганков и Станислава Гочева от първи клас, Димитър Илиев от трети клас, четвъртокласничката Никол Ненова, Лилия Николаева от пети клас и Йосиф Николаев от седми клас.

Награди за трето място в спринта получиха първокласникът Божил Иванов, второкласничката Божидара Бойкова, третокласничката Христина Гочева, четвъртокласникът Камен Димитров, шестокласничката Дафинка Панайотова и седмокласникът Иван Иванов.

В щафетата 4х4 на пъров място се класира отборът на осмокласниците, на второ и трето са съответно отборите на 7 и на 6 класове.

На народна топка първокласниците успяха да преборят успешно второкласниците и получиха първото място. Първенци в състезанието между 3 и 4 клас са по-големите.

Първото място от състезанието по блитбол е за отбора „Балканчета“, подгласници са им „Вълците“.

На петанк първенци в различните възрастови групи са отборът на Мария Сашева, отбор „Симба“ и отбор „Снежанка и шестте джуджета“. На второ място се класираха съперниците им – отборът на Станислава Петрова, отбор „Тигър“ и отбор „Седемте вълчета“.

Бяха връчени и индивидуални награди за най-добрите състезатели по петанк. На първо място е петокласничката Айше Заидова, неин подгласник е деветокласникът Радимир Палов. На трето и четвърто място се класираха сестрите Редване Лютфиева и Рабие Лютфиева.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com