21.03.2023

Кметът на Община Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов поздравиха състезателката по борба  Юлияна Янева

Кметът на Ямбол Валентин Ревански и неговият заместник Енчо Керязов се срещнаха със състезателката по борба Юлияна Янева, която спечели златен медал от Световната купа в Белград, Сърбия.

Валентин Ревански поздрави състезателката с престижния успех и ѝ връчи поздравителен адрес, в който се казва: „Скъпа Юлияна, изключително сме горди с твоето постижение – титлата на Световната купа по борба в Белград! Ти си поредното доказателство, че Ямбол продължава да ражда шампиони с непреклонен дух и воля на победители, независимо от всички трудности, които срещат спортистите. Ти преодоля всички препятствия по пътя си, за да стъпиш на върха. Радвам се, че в Ямбол си направила първите стъпки в борбата, а твоят успех до голяма степен се дължи и на бившия ти треньор Михаил Михайлов.

Желая ти здраве, амбиция за победа и още много успехи в личен и професионален план! Пожелавам ти да завоюваш и златен медал от Олимпийските игри в Токио!“.

Юлияна Янева благодари за признанието и изрази задоволство, че е успяла да спечели златен медал на Световната купа по борба.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com