23.03.2023

Павел Додов, кандидат за народен представител от Коалиция ГЕРБ-СДС за 31 МИР Ямбол

  1. Защо реши да станеш кандидат за народен представител, от листата на ГЕРБ-СДС?

 Аз смятам, че всеки гражданин трябва да е отговорен и съпричастен с националната политика, защото за нас от СДС е важно по кой път поемаме и каква политика се води на национално ниво.

  1. Като областен и общински председател на СДС Ямбол, кажи ни какво смяташ за коалицията ГЕРБ-СДС?

ГЕРБ-СДС е една доказана, работеща комбинация. Двете партии от демократичния сигмент работят добре, и най-важното, работят за хората и в интерес на хората.

  1. Най-важното за развитието на област Ямбол кое е?

За мен развитието на бизнеса и икономиката са на челна позиция, що се отнася до приоритети.  Най-важният ни ангажимент е запазването на данъчната политика. Друго важно за хората е да имат стабилни доходи и достатъчно работни места. Смятам, че чрез ускорено внедряване на иновациите в бизнеса, ще се постигне разкриването на нови, технологични работни места, за млади и квалифицирани специалисти.

Развитието на съществуващи и създаването на нови индустриални зони също е от ключова важност за всяка една област. Именно поради тази причина, изграждането на Индустриална зона между Ямбол и Сливен е едно от нещата, по които трябва да се работи сериозно. На национално ниво ГЕРБ-СДС се ангажира и с продължаване на политиката за намаляване на административната тежест за бизнеса, което би облекчило хората, развиващи бизнес.

  1. От опита в управляването на успешен бизнес през последните 30 години, коя е печелившата формула, когато говорим за работата с хора?

Знаете ли, много е важно човек да е откровен с останалите. Хората усещат, когато някой им говори лъжи и измислици. Трябва да бъдем честни и отворени към диалог, това се отнася според мен до всички, няма значение дали си политик, притежаваш бизнес или просто работиш някъде.

Нашата обща формула за постигана на успех е „Работа“. Това е и моята лична.  Само така се постигат реални резултати – трудиш се и даваш всичко от себе си. Вярвам, че при нейното прилагане успехът не закъснява!

  1. Кажи ни нещо, което не знаем за теб?

Хората знаят че много работя и държа на хората, с които работя. Може би не знаят, колко много държа на семейството си, обичам да пътувам и съм позитивен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com