22.03.2023

Нина Терзиева: Поет от мен ангажимент вече се случва, предстоят и другите!

Уважаеми жители на област Ямбол,

аз съм Нина Терзиева, кандидат за Ваш представител в следващия парламент от Ямбол и Коалиция „БСП за България“. Моят живот досега беше отдаден на грижата за хората в община Болярово, където съм заместник-кмет. Цялата ми дейност до момента е доказателство, че, когато не се отказваме и полагаме усилия, дори и големите промени се случват.

Сред основните си приоритети в началото на кампанията бях посочила осигуряването на достъп до мобилни комуникационни услуги и Интернет до всяко населено място на областта. Преди дни един от мобилните оператори ни информира, че започва изграждане на съоръжение в южната гранична част на област Ямбол, с което жителите на населените места в този район ще имат достъп до мобилни услуги и Интернет. Един от поетите от мен ангажименти вече започва да се реализира! Предстоят и другите…

Като Ваш народен представител, ще се боря жителите на област Ямбол да получат дължимото подобряване на условията им на живот чрез целенасочена подкрепа от държавата и никой да не си позволява безнаказано да посяга на имотите, животните и поминъка на хората. Ще работя за разкриването на още един граничен контролно-пропускателен пункт с Турция, ще се преборя за повече и качествени работни места!

По време на тази кампания получих внимание и искрена  човешка обич, за които съм благодарна с цялото си сърце и непрекъснато ще се старая да заслужа.

И открито мога да помоля: Дайте ми доверието си в неделя! Ще представлявам хората от Ямбол и областта честно! Ще работя, без да щадя силите си ! И най-важното: няма да ви предам!

Подкрепете ме с № 4 в интегралната бюлетина и преференция 104.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com