30.03.2023

Празничен поздрав на кмета на Ямбол Валентин Ревански

Уважаеми съграждани,

Обръщам се към Вас с цялото ми уважение, благодарност и признателност!

В навечерието сме на един от най-светлите и очаквани християнски празници – Рождество Христово! Празник на вярата, която има особено важно значение в укрепването на духовните ценности на обществото. На мира, новото начало и надеждата за едни по-добри дни. Ние винаги посрещаме този ден с най-топли и добри чувства, градим нови планове и искаме всичко да бъде наред! Правим равносметка на това, което сме направили, намираме сили да продължим напред.

Коледа е време, в което всеки един от нас дава – дава любов, сила и подкрепа. Благодаря Ви от сърце за всичко, което Вие, нашите съграждани, давате на мен и екипа ми! Благодаря за Вашето доверие, изисквания, съпричастност към проблемите и подкрепа към общите каузи за нашия роден град, който обединява будни и смели хора. Поставили сме си цели и през Новата година ще дадем всичко от себе си, за да изпълним това, което е по силите ни. Ние осъзнаваме отговорността, която сме поели пред всеки един от Вас. Искам да се извиня на тези съграждани, които са споделили своите проблеми, но поради административни или финансови пречки те все още не са разрешени.

Едно от най-важните неща, които Ямбол доказа е, че нашият град може да бъде различен. Ние, ямболлии, показахме, че сме единни така, както е в семейството, усърдни в работата си, в грижите към тези, които се нуждаят и в помощта един към друг. С настъпването на Нова година искам да пожелая на всички ни здраве и нека тези трудни дни да отминат възможно най-бързо! Нека има щастие във всеки дом, бъдете заедно и винаги носете носете доброто в себе си!

Светли празници!

С уважение,

 Валентин Ревански

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com