28.01.2023

Тунджанска благодарност

Благодарствени писма до над 50 дарители, които направиха Коледната благотворителна кампания на община „Тунджа“ най-успешната през цялата й 14-годишна история, изпрати кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев.

Благодарение на закупените покани, даренията, откупките на търга и на коледния и кулинарния базар бяха събрани 76 950,85 лв. в подкрепа на тунджанските деца и млади хора. Досега най-голямата сума, събирана в тяхна подкрепа, е била 50 770 лв. през 2018 г.

В Международния ден на думата „Благодаря“ кметът Георги Георгиев отправи послание:

“„Благодаря“ е може би най-хубавата българска дума, за съжаление не я чуваме често, но си заслужава да я казваме.

Има много неща в нашия живот – професионален и личен, за които трябва да благодарим ежедневно.

Преди всичко благодаря на всички граждани на община „Тунджа“ за доверието и подкрепата, която чувствам в моята работа всеки ден и от години. Благодаря им и за добрите дела, които творят за нашата община.

Благодаря на екипа, с който работим, на всички колеги за техния професионализъм и отговорността, с която работят за хората.

Благодаря на всички кметове и кметски наместници, защото успехите на общината в огромна степен се дължат и на техния труд.

Не на последно място бих искал да благодаря и на моето семейство за грижите и разбирането.

Искам да пожелая на всички наши граждани наистина по-често да казваме думата „благодаря“, защото тя в най-голяма степен ни прави хора.“

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com