30.01.2023

Празничните прояви за Деня на Ямбол продължават с автокино и прожекция на филма „В сърцето на машината“

Днес, 8 юни, жителите и гостите на Ямбол ще имат възможността да се насладят на поредната хитова прожекция под звездите на паркинга на магазините „Практикер“ и „Технополис“. В 21:00 часа те ще видят кинохита „В сърцето на машината“ на режисьора Мартин Макариев.

Организаторите отправят молба автомобилите да пристигат на паркинга след 19:30 часа, за да бъде осигурена най-добрата възможност за тяхното подреждане и повече хора да гледат филма. Входът е свободен.

Действието на филма се развива в един от цеховете на завод, в който работят затворници, осъдени за тежки престъпления. Странно стечение на обстоятелствата изправя група от тях срещу надзорниците им и ръководството, като поставя на дълбоко, разтърсващо изпитание моралните граници на всеки един от замесените, за да докаже, че човечността и надеждата се раждат и на най-неочакваните места.

В ролите се изявяват любими и известни български актьори, познати от малкия и големия екран- Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов, Башар Рахал, както и звездата на македонското кино и театър Игор Ангелов.

Гост по време на прожекцията ще бъде Александър Сано, нашумял с филмите „Тилт“, „Революция Х“, „Диви и щастливи“ и със сериала „Под прикритие“.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com