29.05.2023

СПОРТЕН ПРАЗНИК В ДГ „ЗДРАВЕЦ“ И ФИЛИАЛИ ГРАД БОЛЯРОВО

„Здрав дух- здраво тяло“ беше мотото на празника в ДГ „Здравец“ и филиали по повод 17 май – Деня на българския спорт. Празникът беше организиран съвместно с Община Болярово и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
Малките мажоретки от група „Мики Маус“ откриха празника. Децата от група „Мики Маус“ с учителки Стоянка Гочева и Стоянка Ставрева, група „Буратино“ с учителки Ана-Мария Тодорова и Диана Кижева, група „Звънче“ под ръководството на учител Маргарита Янева и група „Снежанка“ под ръководството на учител Мария Петкова с желание показаха завидни физически умения, добре преплетени в партньорска игра, екипност и увереност.
В интересните игри, подготвени от техните учители, децата показаха колко добри спортисти са. Всички се забавляваха и се заредиха със сияещи усмивки.
Секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Янко Илчев връчи от името на кмета на общината Христо Христов грамоти, забавни игри и топки за отличното им представяне в спортните игри.
В приветствието си Калина Гюрова, директор на ДГ „Здравец“ и филиали, похвали бързината, сръчността и уменията на малките спортисти.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com