28.01.2023

Задържаха извършителите на два грабежа и опит за грабеж

При проведени бързи оперативно-издирвателни мероприятия служители от РУ Ямбол задържаха извършителите на два грабежа и опит за грабеж.

Двама непълнолетни са задържани за грабеж в търговски обект.

На 28 юли в полицията е постъпил сигнал, че около 11:30 двама младежи са влезли в хранителен магазин, изблъскали и ограничили възможността за движение на касиерката, след което са отнели около 50 лева оборотни пари. В хода на работата извършителите са задържани часове след осъществяване на деянието. Работата по случаите продължава под ръководството на Районна прокуратура – Ямбол.


На 28 юли в РУ-Ямбол е постъпил сигнал, че на ул. „Кап. Петко войвода“ в Ямбол, чрез употреба на физическа сила неизвестен мъж е направил опит да  издърпа дамска чанта на 66-годишна жена. Деянието не е довършено по независещи от извършителя причини.

В хода на работата е задържан двадесет годишен местен жител, криминално проявен. Установено е, че същият около 21:50ч., на ул. „Странджа“ в областния град, чрез употреба на физическа сила е издърпал дамската чанта на друга възрастна жена със сумата от 180 лева. Работата по случаите продължава под ръководството на Районна прокуратура – Ямбол.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com